En genomtänkt frukost

Från grannarna vilka bedriver Kolmagården hämtar vi ekologiskt smör, mjölk och grädde. Honungen som finns i brödet eller som kan ringlas över yoghurten kommer från bikupor i området. Äggen är från frigående hönor som får picka gräs och sprätta i jordhögar dagarna långa.

Hos Lövdals Bed & Breakfast är vi väldigt noga med vad vi serverar. Här vill vi ha ett helhetstänk med fokus på hälsa och kunna erbjuda bra råvaror. Vi bakar eget bröd på ekologiska havregryn, närproducerad fil och närproducerad honung. I det övriga utbudet finns närproducerad yoghurt från Skåne, ekologisk frukt samt ett gäng olika ekologiska teer och ekologiskt kaffe. Vår vision är att hålla det nyttigt, ekologiskt, avskalat och närproducerat i största möjliga mån.

Frukosten finns förberedd att ta fram när man tycker det passar. Vid eventuella allergier, var vänlig ange detta vid bokning.